استفاده ارتش آمریكا از یك تكنولوژی جدید برای مقابله با حملات موشكی
تعمیركار: نیروهای ارتش آمریكا بتازگی از یك تكنولوژی جدید فرماندهی و كنترلی برای شناسایی و شكست دادن حملات شبیه سازی شده موشك های كروز استفاده كردند.
به گزارش تعمیركار به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، واحدهای نیروهای هوایی، ارتش و نیروی دریایی آمریكا در یك آزمایش سه روزه در ماه جاری از یك "سیستم پیشرفته مدیرت جنگ"(ABMS) استفاده كردند تا در زمان واقعی، به جمع آوری، تجزیه و تحلیل و اشتراك گذاری حجم زیادی از اطلاعات در زمین، دریا و عملیات های هوایی بپردازند.
یكی از بزرگترین روندهای دفاعی در این روزها این است كه اطلاعات نظامی به اندازه گلوله سلاح ها از اهمیت برخوردار می باشند.
این فناوری با تبدیل یك ناو به پلت فرم جمع آوری و تبادل اطلاعات، ابزار مهلكی را برای بدست آوردن یك برتری نظامی قابل توجه در اختیار فرماندهان نظامی خواهد گذاشت.
در تاریخ ۱۶ تا ۱۸ دسامبر ۲۰۱۹ میلادی، نیروهای آمریكایی مانور نظامی مشتركی را انجام دادند تا طی پنج سال آتی كانسپت فرماندهی و كنترل نیروها با دامنه ای وسیع توسعه داده شود.
هدف از این كار اشتراك گذاری بخش زیادی از اطلاعات در زمان واقعی برای انجام عملیات های نظامی در فضا، زمین، دریا و فضای مجازی است.
در این عملیات های تمرینی اخیر، هواپیماهای نیروی دریایی و هوایی آمریكا، یك ناوشكن نیروی دریایی، یك سنسور دفاع هوایی و سكوی شلیك و سنسورهای زمینی و هوایی تجاری برای كنترل یك هواپیمای اف- 16 بدون سرنشین كه بجای موشك های كروز به كار گرفته شده بود، مورد استفاده قرار گرفتند.
بنا بگفته نیروی هوایی ارتش آمریكا، موشك های شبیه سازی شده در این آزمایش شناسایی شدند و اطلاعات مقابله با آنها به فرماندهان نیروی هوایی و دریایی منتقل شد.
نكته قابل توجه این است كه این اطلاعات در زمان واقعی فراهم می شد. صرف نظر از اینكه كدام پلت فرم در حال ارسال یا دریافت اطلاعات بود.
انتظار می رود كه عملیات های تمرینی مشابه هر چهار ماه یك دفعه بعنوان قسمتی از برنامه توسعه كانسپت "كنترل مشترك و همه دامنه" نظامی صورت گیرد تا راه هایی برای بهبود سرعت و پاسخگویی توسط هوش مصنوعی و یادگیری ماشین توسعه یابد.
منبع: تعمیركار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب