تعمیرگاه ستفیکس
با تلاش پژوهشگران دانشگاه پردو صورت می گیرد

از بین بردن تومورهای سرطانی با كمك یك پروتئین

از بین بردن تومورهای سرطانی با كمك یك پروتئین

به گزارش تعمیركار پژوهشگران ˮدانشگاه پردوˮ با كمك یك پروتئین، متد جدیدی برای از بین بردن تومورهای سرطانی ابداع نموده اند.


به گزارش تعمیركار به نقل از ایسنا و به نقل از وبسایت رسمی دانشگاه پردو، در سال ۲۰۱۸ گزارش شد كه ۳۲۴ هزار نفر از مردان آمریكا، جان خویش را در اثر مبتلا شدن به سرطان از دست دادند. مرگ بیشتر این افراد، در اثر مبتلا شدن به سرطان های ریه، پروستات و روده بزرگ بود.
نكته مهم اینجاست كه درصد قابل توجهی از این سرطان ها در صورت تشخیص بموقع، قابل پیشگیری و درمان خواهند بود. حالا دانشمندان "دانشگاه پردو"(Purdu University)، درمان جدیدی ابداع نموده اند كه می تواند رشد تومور را در سرطان های خاصی مانند پروستات مهار كند.
"ماركسا فیگوردو"(Marxa Figueiredo)، استادیار علوم پزشكی دانشگاه پردو و سرپرست این گروه پژوهشی اظهار داشت: ما نوعی درمان طراحی نموده ایم كه می تواند سلول های ایمنی بدن را برای از بین بردن سرطان به كار بگیرد و به ترمیم استخوان و بافت هایی كه در اثر وجود تومور صدمه دیده اند، كمك نماید.
وی اضافه كرد: یكی از بهترین خصوصیت های این فناوری، این است كه امید ما را برای درمان سرطان ها و بیماری های دیگر هم بالا می برد و می تواند به مهار رشد تومور و ترمیم استخوان هم كمك نماید.
پژوهشگران در این پروژه، از پروتئینی معروف به "اینترلوكین ۲۷"(IL- 27) استفاده كردند و به نتایج خوبی در كاهش رشد تومور و توقف گسترش سرطان رسیدند.
اینترلوكین- ۲۷، نوعی پروتئین است كه توسط سلول های ایمنی بدن ترشح می شود و مانند یك پیام رسان شیمیایی عمل می كند. این پروتئین می تواند به سیستم ایمنی كمك نماید تا سرطان و بیماری های دیگر را هدف قرار دهد.
فیگوردو افزود: سلول های ایمنی طبیعتا به مناطقی از بدن جذب می شوند كه سیگنال های بسیاری را از پروتئین هایی مانند اینترلوكین- ۲۷ جذب می كنند. ما با روش جدید خود می توانیم از این پروتئین برای تولید سیگنال هایی استفاده نماییم كه سلول های سالم را به قسمت های مبتلا به سرطان و بیماری های دیگر انتقال می دهند، تومورها را از بین می برند و روند ترمیم استخوان و بافت های صدمه دیده را آغاز می كنند.
به گفته فیگوردو، این تكنولوژی جدید درمان، كاربردهای فراوانی را برای انسان ها و حیوانات مبتلا به انواع گوناگون سرطان همچون سرطان پستان و ریه به همراه خواهد داشت.
این پژوهش، در مجله "Molecular Therapy" به چاپ رسید.



1399/01/22
13:14:08
5.0 / 5
3565
تگهای خبر: تشخیص , تكنولوژی , سایت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
لینک دوستان تعمیركار
SetFix تعمیرکار