با تلاش پژوهشگران آمریكایی صورت می گیرد
ذخیره انرژی باتری با كمك ریزموج ها
به گزارش تعمیركار پژوهشگران آمریكایی، متد جدیدی برای ذخیره انرژی باتری ابداع نموده اند كه در آن از قدرت ریزموج ها استفاده می شود.
به گزارش تعمیرکار به نقل از ایسنا و به نقل از فیز، پژوهشگران "دانشگاه پردو"(Purdue University)، روش جدیدی ابداع نموده اند که از ریزموج ها بعنوان راهی برای ذخیره انرژی تجدیدپذیر استفاده می نماید.
این روش جدید می تواند "پلی اتیلن ترفتالات"(PETE) را که یکی از قابل بازیافت ترین پلیمرها است، به عناصر باتری تبدیل کند.
"ویلاس پل"(Vilas Pol)، استادیار مهندسی شیمی دانشگاه پردو و از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: ما از یک روش فوق العاده سریع استفاده کردیم تا پلی اتیلن ترفتالات را به دی سدیم ترفتالات تبدیل نماییم و آنرا بعنوان ماده آند باتری به کار ببریم. ما تلاش داریم به پیشرفت تبدیل و ذخیره انرژی تجدیدپذیر که تحت تأثیر توجه جامعه و افزایش آگاهی در مورد تغییرات اقلیمی و محدودیت منابع انرژی است، کمک نماییم.
این گروه پژوهشی، تکنولوژی جدید خویش را هم با باتری های لیتیوم- یون و هم با باتری های سدیم- یون آزمایش کردند.
پل افزود: باآنکه باتری لیتیوم- یون هم اکنون هم بر تجهیزات الکترونیکی قابل حمل و هم بازار وسایل نقلیه الکتریکی تسلط دارد اما پژوهش در مورد باتری سدیم- یون هم به خاطر هزینه پایین و عملکرد جالب الکتروشیمیایی آن، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.
وی ادامه داد: روش به کار گرفتن ریزموج در واکنش های آلی، در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. موادی که ما در پژوهش خود به کار برده ایم، کم هزینه، بادوام و قابل بازیافت هستند.
این پژوهش در مجله "ACS Sustainable Chemistry & Engineering" به چاپ رسید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب