۲۱ جمله الهام بخش از موفق ترین مدیران فناوری دنیا
به گزارش تعمیرکار صنعت فناوری در حال رونق است و همه ما را به سمت یک انقلاب صنعتی جدید سوق می دهد. برای کسانی که امیدوارند بتوانند به موفقیت برسند و به یک مدیر موفق در فناوری تبدیل شوند، هیچ میانبری بهتر از گوش سپردن به سخنان افراد موفق در این حوزه وجود ندارد.
به گزارش تعمیرکار به نقل از ایسنا، در این مطلب ۲۱ جمله الهام بخش و خردمندانه از ۲۱ نفر از موفق ترین افراد دنیای فناوری را برگزیده ایم تا شاید چراغ راهی برای رسیدن به موفقیت باشد.
۱. ایلان ماسک
"مهندسی نزدیک ترین چیز به جادوگری است که در جهان وجود دارد."
"ایلان ماسک" بنیان گذار و مدیرعامل شرکتهای موفق "تسلا" و "اسپیس ایکس" یکی از مشهورترین افراد در دنیای فناوری است. موفقیت و انگیزه او ناشی از اشتیاق آشکار او به مهندسی و نوآوری است.
این سخن از وی به ما یادآوری می کند که اگر از خود سوال پرسیدید که چرا می خواهید مهندس شوید، به یاد داشته باشید آنچه انجام می دهید، دست کمی از جادو ندارد.
۲. جف بزوس
فقط افراد نورسیده نیستند که احتیاج به تشویق و راهنمایی دارند. بعضی از بزرگان این عرصه هم هنوز به حکمتی که سال ها پیش به آن رسیده اند، متکی هستند. بعنوان مثال، "جف بزوس" بنیان گذار و مدیرعامل شرکت "آمازون" سال ها از این جمله "رالف والدو امرسون" الهام گرفته است:
"زیاد خندیدن، کسب احترام افراد باهوش و جلب محبت کودکان، به دست آوردن قدردانی از طرف منتقدان صادق و تحمل خیانت از طرف دوستان دروغین، ارزش قائل شدن برای زیبایی، یافتن بهترین ها، ترک دنیایی اندکی بهتر شده چه با به دنیا آوردن یک کودک سالم، یک تکه باغچه یا یک وضعیت اجتماعی بهتر شده، دانستن اینکه حتی یک زندگی [توسط شما] راحتتر شده به معنای این است که شما زندگی کرده اید. این موفقیت به حساب می آید.
۳. ساتیا نادلا
"صنعت ما به سنت احترام نمی گذارد، فقط به نوآوری احترام می گذارد."
"ساتیا نادلا" در نخستین ایمیل خود بعنوان مدیرعامل شرکت "مایکروسافت" به نکته ای اساسی برای همه صنایع اشاره کرده است: باآنکه یادگیری از قدیمی ها خوب است، اما شما همیشه باید در کوشش برای ایجاد چیزی جدید باشید. اجازه ندهید چیزهای کهنه مانع شما شود و راهی جدید را در پیش بگیرید.
۴. ساندار پیچای
"برای من مهم می باشد که ما فناوری را بعنوان یک نیروی برقرارکننده تساوی، بعنوان یک توان برای همه در سرتاسر جهان هدایت نماییم."
فناوری با عرضه دسترسی برابر به اطلاعات و ارتباطات، توانایی خارق العاده ای دارد که همه ما را در شرایط برابر قرار دهد. این پیامی است که "ساندار پیچای" مدیرعامل شرکت "الفبت" آنرا یادآوری می کند.
"اگر احساس می کنید گم شده اید و به دنبال هدف هستید، به یاد داشته باشید که کار شما به ایجاد جهانی بهتر و برابر کمک می نماید."
۵. رید هاستینگز
"عصر حجر. عصر برنز. عصر آهن. ما تمام دوران بشریت را بر مبنای فناوری هایی که استفاده می کرده اند، تعریف می نماییم."
فناوری فقط در ارتباط با اینجا و الان نیست، بلکه همینطور به معنای یادآوری تمدن ما در خاطر آیندگان است. "رید هاستینگز" مدیرعامل "نتفلیکس" اشاره نمود که کار در صنعت فناوری به این مفهوم است که شما فقط آینده را شکل نمی دهید، بلکه تاریخ هم می سازید.
"مهندسان امروز تمدن ما را با نوآوری هایشان تعریف می کنند."
۶. مارک زاکربرگ
"بزرگترین خطر، عدم خطرپذیری است. در جهانی که خیلی سریع تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می نماید، ریسک نکردن است."
این یک حرف کلیشه ای است، اما حقیقت دارد. شما اگر به تمام شانس هایی که به شما روی می آورد، پشت کنید، همه آنها را از دست خواهید داد. این همان چیزی است که "مارک زاکربرگ" مدیرعامل فیس بوک نسبت به آن اخطار می دهد.
"اگر می خواهید موفق شوید، باید اقدام کنید، مهم نیست چقدر سخت به نظر برسد. ایستا بودن و پیشرفت نکردن مطمئن ترین راه برای شکست است.
۷. تیم کوک
"کار وقتی معنای جدیدی پیدا می کند که احساس کنید در راه درست قرار گرفته اید. در غیر این صورت، فقط یک شغل است و زندگی برای چنین چیزی خیلی کوتاه است."
شما باید کاری را که انجام می دهید دوست داشته باشید. "تیم کوک" مدیرعامل فعلی شرکت "اپل" این را به صورت قطعی سفارش می کند. اگر مقرر است زندگی خویش را وقف چیزی کنید، باید چیزی باشد که به آن علاقه دارید. در غیر این صورت، فقط یک شغل خواهد بود. او همینطور افزود که "شما نیازی به انتخاب میان خوب انجام دادن و عالی انجام دادن ندارید. امروزه این بیشتر از هر زمان دیگری یک انتخاب نادرست است."
به یاد داشته باشید که چه چیزی شما را به جلو سوق می دهد و بر این حس هدف متمرکز باشید. این چیزی است که بین شغل و حرفه تفاوت بوجود می آورد.
۸. مایکل دل
"برای موفقیت نیازی به نابغه بودن یا داشتن بینش خاص یا حتی فارغ التحصیل شدن از دانشگاه ندارید. شما فقط به یک چارچوب و یک رویا نیاز دارید."
"مایکل دل" مدیرعامل شرکت "دل" بر این عقیده است که خواه از دانشگاه فارغ التحصیل شوید و یا از هر طریق دیگر راه خویش را پیدا کنید، همیشه فرصت هایی در دسترس شما هست.
"به آنچه از زندگی می خواهید فکر کنید و در حد توان خود به دنبال آن باشید. تفکر جانبی بسیار فراتر از آنچه خیلی از مردم تصور می کنند، پیش می رود.
۹. دارا خسروشاهی
"ناامیدی گاهی سبب نوآوری می شود."
اگر نیاز، مادر اختراع باشد، پس شاید ناامیدی مادر نوآوری باشد. حداقل "دارا خسروشاهی" مدیرعامل شرکت "اوبر" بر این باور است. وقتی به این فکر می کنید که چگونه می خواهید تاثیر خویش را در دنیا بگذارید، همیشه به دنبال آنچه که کم است و چگونه می توانید آن خلاء را پر کنید، باشید. بازاری را می بینید که اشباع نشده است؟ این همان نقطه شروع شماست.
۱۰. ایوان اشپیگل
"موضوع بیشتر کار کردن نیست؛ بلکه کارکرد منظم است."
مبحث همیشه این نیست که چه کسی بیشتر کار می کند، بلکه این است که چه کسی بهترین زمینه ها را برای تمرکز می داند. "ایوان اشپیگل" مدیرعامل "اسنپ چت" به ما یادآوری می کند که به کار هوشمندانه تر نیاز است و نه سخت تر کار کردن.
وی می گوید که با بررسی و تأمل، می توانیم ضعیف ترین پیوندها میان ایده ها و فرآیندهای خویش را تعیین نماییم. مکث، معاینه و کار موثرتر را فراموش نکنید.
۱۱. جک دورسی
"همه جزئیات را کامل کنید و تعداد جزئیات نیازمند کامل شدن را محدود کنید."
سادگی همیشه کلیدی است. شاید کسی این را بهتر از "جک دورسی" مدیرعامل "توییتر" نمی داند. وی می گوید که هنگام ایجاد یک چیز جدید، آنرا در ساده ترین شکل مقیاس بندی کنید. اگر چیزی مقرر است موفقیت آمیز باشد، باید قابل دسترسی و بلافاصله قابل استفاده باشد.
۱۲. دن شولمن
"یکی از طریق های درک پیشرفت انسان این است که ببینیم چگونه فناوری، محصولات و خدمات را به تدریج در دسترس تر و مقرون به صرفه تر کرده است."
فراموش کردن اینکه فناوری به چه میزان جامعه ما را شکل داده، آسان است. "دن شولمن" مدیرعامل "پی پال" به درستی خاطرنشان می کند که هدف فناوری ایجاد جهانی برابرتر است.
۱۳. جینی رومتی
"رشد و آسایش با هم هم زیستی ندارند."
قبول این مورد بعضی اوقات دشوار است، اما درست است. شما نمی توانید واقعاً موفق شوید، مگر اینکه خودتان را به خارج از منطقه امن و راحت خود هدایت کنید. "جینی رومتی" مدیر اجرایی شرکت "آی بی ام" هم با این عقیده موافق است.
وی می گوید شما هیچگاه به درستی نمی دانید که توانایی چه چیزی را دارید، مگر اینکه از برنامه عادی خود خارج شوید و دیدگاه های جدید را کاوش کنید.
۱۴. برایان کرزانیچ
"من می دانم که دانشکده مهندسی واقعاً چقدر سخت می تواند باشد، اما ارزشش را دارد."
وقتی دانشجو هستید زندگی همیشه سرگرم کننده و بازی نیست. فشار زیادی برای موفقیت وجود دارد و شما امکان دارد خویش را در مورد توانایی های خود زیر سوال ببرید و اینکه آیا این مسیر برای شما درست است یا نه. فقط به یاد داشته باشید که شما تنها نیستید.
شخصی که توانسته با مصائب زندگی دانشجویی مبارزه کند و موفق شود، مدیرعامل اسبق شرکت "اینتل"، "برایان کرزانیچ" است که هم اکنون مدیر عامل شرکت "CDK Global" است. وی تصدیق می کند که خواندن رشته مهندسی هرچقدر هم سخت باشد، هر ثانیه اش پرارزش است. وی می گوید از تجربه خود نهایت استفاده را ببرید و همه تلاش خویش را به کار ببندید.
۱۵. پیر نانترم
"آیا شما در نقش خود احساس خوبی دارید؟ اگر بله، برای شما زمان مناسبی برای آزمایش چیزی جدید و خارج شدن از منطقه امن شماست."
کلیشه دیگری که یک حقیقت را در خود جای داده این است که شما باید کاری انجام دهید که هر روز شما را بترساند. طبق گفته "پیر نانترم" مدیرعامل سابق شرکت "Accenture" که در سال ۲۰۱۹ درگذشت، راحتی دشمن موفقیت و نوآوری است.
وی بر این عقیده بود که همیشه ارزش این را دارد که چیز جدیدی را امتحان نمایید. حتی اگر شکست بخورید، بیشتر از اینکه تلاش نکرده باشید، درباره خود و روند خلاقیت خود خواهید آموخت.
۱۶. استوارت باترفیلد
"اگر یک دل نباشید و به خود تلقین نکنید، طراحی چیزی برای کسی بسیار دشوار می شود."
همیشه یادآوری این نکته مهم می باشد که بهترین فناوری ها برای خدمت رسانی به مردم بوجود آمده اند. بنابراین شناخت افراد و نیازهای آنها کلید موفقیت در فناوری است. "استوارت باترفیلد" بنیان گذار "Flickr" و "Slack" بر این عقیده است.
وی می گوید هیچگاه انسان های پشت ماشین ها را فراموش نکنید، خواه کارگران شما باشند یا بازار هدف شما. موفقیت خویش را در میزان توانایی تفسیر و تأمین نیازهای انسان بسنجید.
۱۷. سوزان ووجیتسکی
"کدنویسی مانند نوشتن است و ما در دوره یک انقلاب صنعتی جدید زندگی می نماییم. آنچه اتفاق افتاده این است که شاید همه می دانند چگونه از کامپیوتر استفاده کنند، مثل اینکه خواندن بلدند، اما نوشتن آنرا نمی دانند."
هیچگاه میزان مهارت های خویش را دست کم نگیرید. همانطور که "سوزان ووجیتسکی" مدیرعامل یوتیوب اشاره می کند؛ کدنویسی یکی از ارزشمندترین مهارت هایی است که امروزه هر کس می تواند بیاموزد.
وی بر این باور است که ما در آستانه عصر جدیدی از فناوری هستیم و هر روز به اهمیت مهارت های خلاقانه مانند کد نویسی افزوده می شود. برای کار خود ارزش قائل شوید و بدانید که آینده ای هیجان انگیز می سازید.
۱۸. ریچارد برانسون
"از نظر من، تجارت، پوشیدن کت و شلوار یا راضی کردن سهام داران نیست، بلکه صادق بودن با خود، با ایده های خود و تمرکز بر موارد ضروریست."
وفادار ماندن به آنچه که هستید و متعهد بودن به آن احساسات به شما در حرفه خود کمک خواهد نمود. موفقیت "ریچارد برانسون" بعنوان مدیرعامل "گروه ویرجین" در گرو این جمله است. سلیقه برانسون و عشق به شکستن مرزها در زمینه ارتباطات، بانکداری، موسیقی، مسافرت، هوافضا و حمل و نقل طی سالهای متمادی باعث موفقیت وی در طیف گسترده ای از تجارت ها شده است. وی موفقیت خویش را مدیون حفظ اصالت خود می داند.
۱۹. تونی هسیه
"کسب و کارها اغلب فرهنگ را فراموش می کنند و در نهایت آنها از آن رنج می برند، چونکه شما نمی توانید خدمات خوبی را با کارمندان ناراضی عرضه دهید."
متأسفانه "تونی هسیه" بنیان گذار شرکت "Zappos" در سال ۲۰۲۰ دارفانی را وداع گفت. با این وجود، تاثیر وی در دنیای تجارت الکترونیکی و فلسفه کارمند محور وی زنده خواهد ماند. وی سرگرمی و فردیت را در محل کار تشویق می کرد. او می خواست یک فضای باز و خلاق ایجاد نماید که جاه طلبی ها و رسیدن به اهداف را برای کارمند تسهیل کند. سبک مدیریت وی طی این سال ها توسط تعداد بی شماری از استارتاپ ها پذیرفته شده است.
۲۰. جاش جیمز
"وقتی ایده ای پیدا کردید که نمی توانید به آن فکر نکنید، احتمالاً ایده خوبی برای پیگیری است."
"جاش جیمز" بنیانگذار و مدیرعامل شرکت "دومو"(Domo) می گوید: آیا ایده ای دارید که نمی توانید آنرا از ذهن خود بیرون کنید؟ مفهومی که می تواند یک ایده تجاری مناسب باشد؟ چرا برای پیگیری آن اقدام نمی کنید؟ بعضی از بزرگترین ایده های جهان با همین احساس سمج و آزار دهنده شروع شده اند.
۲۱. دیوید کارپ
"کارآفرین کسی است که دارای بصیرت برای چیزی است و می خواهد آنرا ایجاد نماید."
"دیوید کارپ" بنیان گذار "Tumblr" می گوید اگر می خواهید یک ایده را به نتیجه برسانید، به یک بینش و بصیرت و چشم انداز احتیاج دارید. کارآفرینان و مدیران عامل عالی عرصه فناوری می دانند که چگونه یک مفهوم را پرورش دهند، از مردم الهام بگیرند و ایده را به بازار عرضه کنند. فکر کردن روی یک ایده نخستین قدم و آسان است و اجرای واقعی آن ایده دشوار است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب