تعمیرگاه ستفیکس
اندیشكده های چینی:

آمریکا در نبرد با همه گیری کرونا شکست خورده

آمریکا در نبرد با همه گیری کرونا شکست خورده

تعمیرکار: سه اندیشکده چینی نتیجه مطالعات مشترک خودرا منتشر نموده اند که نشان میدهد واکنش آمریکا در مقابل شیوع ویروس کرونا ضعیف بوده و نشانه شکست این کشور است.



به گزارش تعمیرکار به نقل از سی جی تی ان، سه اندیشکده مذکور به اسامی مؤسسه چونگیانگ، تایهه و اینتلیسیا با حضور دهها دولتمرد، متخصص دانشگاهی و صنعتی فعالیت می نمایند که همگی آنها در تهیه گزارش مذکور مشارکت داشته اند.
بر اساس محتوای این گزارش، آمریکا در مهار ویروس کرونا شکست خورده و بیشترین میزان مبتلایان به کووید – ۱۹ و همچنین موارد فوتی ناشی از ابتلاء به کرونا را به خود مختص کرده است. در ادامه این گزارش آمده است بیش از ۶۰۰ هزار آمریکایی جانشان را به خاطر کرونا از دست داده اند و علت این امر سو مدیریت مقامات آمریکایی بوده است. از همین رو گزارش های رسانه های آمریکایی در مورد رتبه برتر ایالات متحده در حوزه مقابله با ویروس کرونا دروغ است.
محتوای این گزارش در یک ارتباط زنده ویدئویی میان پژوهشگران چینی و غیرچینی مورد تأیید قرار گرفته است. بعنوان مثال، مارتین ژاک از اساتید برجسته دانشگاه کمبریج در این مورد گفته است: مضحک ترین مثال دراین زمینه گزارش بلومبرگ در مورد برتری آمریکا در حوزه تاب آوری در مقابل کروناست. این گزارش را نمی توان جدی گرفت. البته اگر شیوع ویروس کرونا در وضعیت وخامت روابط آمریکا و چین رخ نمی داد، محتوای این گزارش بسیار متفاوت بود. کرونا احتمالاً مهم ترین آزمون برای قابلیت زمامداری در کشورهاست که جهان پس از جنگ دوم جهانی تابحال شاهد آن بوده و آمریکا و غرب به شکل ناراحت کننده ای دراین زمینه شکست خورده اند.
در گزارش مورد اشاره با ارائه آمار و شواهد علمی دراین زمینه استدلال های مختلفی ارائه شده و بخش عمده این شکست ناشی از عملکرد دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا و جهل علمی وی دانسته شده است. در ادامه این گزارش به وجود نظریه های توطئه مختلف در جامعه آمریکا در مورد ویروس کرونا، منشأ آن و دوپارگی جامعه دراین زمینه اشاره شده و برخوردهای تند و تبعیض ضد آسیایی ها در ایالات متحده به سبب توصیف آنها بعنوان عوامل شیوع ویروس کرونا تقبیح شده است.
در ادامه این گزارش تشریح شده که دموکرات ها و جمهوری خواهان بر سر مسائل بدیهی مانند لزوم واکسن زدن، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و غیره با یکدیگر اختلاف نظر دارند و این فاجعه ای برای نظام سیاسی و اجتماعی آمریکا است. همین طور دولت آمریکا باوجود وجود واکسن مازاد در این کشور برای صادرات این واکسن به دیگر کشورها برای فروکش کردن ویروس کرونا احساس مسئولیت جدی ندارد. آمریکا تابحال تنها یک صدم کل واکسن های تولیدی در این کشور را به دیگر کشورها صادر کرده است.


منبع:

1400/05/20
10:10:53
5.0 / 5
731
تگهای خبر: صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
لینک دوستان تعمیركار
SetFix تعمیرکار