تعمیرگاه ستفیکس

میلیاردرهای دنیای فناوری روی چه چیزی سرمایه گذاری کرده اند؟

میلیاردرهای دنیای فناوری روی چه چیزی سرمایه گذاری کرده اند؟

به گزارش تعمیرکار، افراد سرشناس حوزه فناوری مانند جف بزوس، ایلان ماسک و بیل گیتس درحال سرمایه گذاری های عظیم در استارت آپ های فعال در حوزه توسعه واسط مغز و کامپیوتر هستند. در این خبر ما به جزئیات فعالیت این استارت آپ ها و دیدگاه این افراد نسبت به این مورد پرداخته ایم.


به گزارش تعمیرکار به نقل از ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، افراد سرشناس حوزه فناوری مانند ایلان ماسک، جف بزوس و بیل گیتس درحال سرمایه گذاری در استارت آپ های فعال در حوزه توسعه واسط مغز و کامپیوتر هستند. دانشمندان می گویند، تحقیقات در رابطه با مغز و کامپیوتر در سالهای اخیر پیشرفت های چشم گیری داشته است. یک سرمایه گذار در اینباره گفته است: این افراد همیشه شیفته چیزهایی هستند که می تواند سرنوشت ساز و متحول کننده باشد.
ایده اتصال مستقیم کامپیوتر ها به مغز ما درحال تبدیل شدن از رویا به حقیقت است و بعضی از ثروتمندترین و قدرتمندترین مردان جهان درحال سرمایه گذاری در حوزه فضا هستند و همین مساله این دیدگاه را دنبال می کند که این فناوری روزی می تواند بخش مراقبت های بهداشتی و زندگی روزمره ما را تحت تأثیر قرار دهد. جف بزوس و بیل گیتس از راه صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر خود، اخیراً از استارت آپ سینکرون(Synchron) در بروکلین، نیویورک که استنت مغزی خویش را روی هفت انسان آزمایش کرده است، حمایت کردند.
استن یا استنت(Stent) در واژگان فنی پزشکی، لوله توری مصنوعی از جنس تیتانیم، قرار داده شده در یک گذرگاه یا مجرایی طبیعی(لومن) در بدن، برای جلوگیری یا رویارویی با نقص ناشی از انقباض موضعی جریان درون آن مجرا است. این واژه همینطور امکان دارد به یک لوله اطلاق گردد که موقتاً مجرایی طبیعی از بدن را برای دسترسی جراح، باز نگه می دارد.
ایلان ماسک با ادعاهای خود در مورد پتانسیل استارت آپ نورالینک(Neuralink) خود به چهره مشهور فعال در توسعه صنعت واسط مغز-رایانه(BCI) تبدیل گشته است و این در شرایطی است که کارشناسان تاکید می کنند که روشهای فنی عصبی شرکت وی در بهترین حالت معمولی هستند.
واسط مغز-رایانه(brain–computer interface) (BCI) که برخی مواقع به آن واسط مغز-ماشین(BMI) هم گفته می شود، یک مسیر مستقیم ارتباطی بین فعالیتهای الکتریکی مغزی و یک دستگاه خارجی است که اغلب یک کامپیوتر یا عضو رباتیک می باشد.
پیتر تیل(Peter Thiel) یکی از بنیانگذاران میلیاردر شرکت آمریکایی پِی پال(PayPal) سال قبل در شرکت بلک راک نوروتک(Blackrock Neurotech) در یوتا که یک استارت آپ قدیمی در حوزه توسعه واسط مغز-رایانه است، سرمایه گزاری نموده است. این شرکت گفته امیدوار است بزودی تأییدیه سازمان غذا و دارو را دریافت کند.
واسط مغز-رایانه حدودا ۵۰ سال است که وجود دارد اما تا همین اواخر این فناوری تا حد زیادی تنها در مطالعات آزمایشگاهی استفاده می شد. بیشتر از یک دهه پیش، افرادی که کلاه واسط مغز-رایانه می پوشیدند، تنها با استفاده از ذهن خود پین بال بازی می کردند. در چندین سال گذشته، واسط مغز-رایانه از کلینیک ها به داخل سر، خانه و زندگی مردم راه پیدا کرده و به وسایل کمکی واقعی تبدیل گشته است.
شرکت سینکرون چیزی را توسعه داده است که شاید یکی از شیک ترین و کم تهاجمی ترین واسط های مغز-رایانه باشد و آن یک استنت کوچک مجهز به الکترودهای ذهن خوان است که از راه یک رگ خونی کلیدی به مغز هدایت می شود تا با ناحیه ای از مغز که ما استفاده می نماییم ارتباط برقرار کند. مدیر ارشد بازرگانی شرکت سینکرون به بیزینس اینسایدر اظهار داشت که اگر تحقیقات بالینی این استنت به خوبی پیش برود، دستگاه آنها می تواند طی چند سال آینده به بازار ارائه شود.
کریستوفر مور(Christopher Moore)، عصب شناس و دستیار مدیر موسسه علوم مغز کارنی در دانشگاه براون، اظهار داشت: هر روز بینش اعجاب انگیز، جدید و واقعا قدرتمندی در رابطه با این فناوری به دست می آوریم.
در حالیکه تحقیقات امروزی عموما بر روی استفاده از این ایمپلنت های مغزی در سر بیماران مبتلا به بیماری هایی مانند فلج کامل یا تصور راه هایی برای درمان بیماری هایی مانند پارکینسون متمرکز شده است، امکان پیوند مغز با کامپیوتر بسیار فراتر از مراقبت های بهداشتی است. بنابراین این روش توجه میلیاردرهای عرصه فناوری مانند ماسک، گیتس و بزوس را به خود جلب کرده است.
رابرت نلسن(Robert Nelsen)، سرمایه گذار بیوتکنولوژی در Arch Venture Partners که در نورالینک و سینکرون سرمایه گزاری نموده است، در مصاحبه ای اظهار داشت: ایلان، گیتس و بزوس همیشه شیفته چیزهایی هستند که می تواند تغییر دهنده بازی باشد.
فیلیپ اوکیف(Philip O'Keefe) از استنترود(Stentrode) شرکت سینکرون برای کار با کامپیوتر توسط ذهن خود استفاده می نماید

1401/10/04
11:32:24
5.0 / 5
491
تگهای خبر: تكنولوژی , دستگاه , ربات , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
لینک دوستان تعمیركار
SetFix تعمیرکار