وزیر علوم:
۱۱ هزار کسب و کار فناورانه در پارک های علم و فناوری حمایت می شود
به گزارش تعمیرکار، وزیر علوم اظهار داشت: بر طبق تفاهم نامه همکاری وزارت علوم و ستاد اجرائی فرمان امام(ره) از 11 هزار واحد کسب وکار در پارک های علم و فناوری بوسیله اعطای تسهیلات و سرمایه گذاری حمایت می شود.
به گزارش تعمیرکار به نقل از وزارت علوم، دومین تفاهم نامه همکاری میان وزارت علوم و ستاد اجرائی فرمان امام (ره) به امضای حسین سیمایی و سید پرویز فتاح رسید.
حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباب این تفاهم نامه اظهار داشت: ستاد اجرائی فرمان امام وارد حوزه های نوین علمی شده است و قرار نیست رویکرد های سنتی داشته باشد و در این تفاهم جدید مقرر است از ۱۱ هزار واحد کسب وکار در پارک های علم و فناوری بوسیله اعطای تسهیلات و سرمایه گذاری حمایت شود که این اتفاق مبارک باتوجه به جدیت مهندس فتاح و ستاد اجرائی فرمان امام در اجرای پروژه ها شروع می شود.
وی با تکیه بر این که در پیوست این تفاهم نامه، اقدامات روشن اجرائی وجود دارد که کدام موضوعات در کدام پارک های علم و فناوری و با چه میزانی حمایت شود، اشاره کرد: ما در وزارت علوم متعهد شدیم که مجوز تأسیس پارک علم و فناوری باغ لارک تهران را اعطا نماییم که با حضور دانش بنیان ها شاهد قدمی بلندتر در عرصه نوآوری باشیم. با تأسیس این پارک، تعداد پارک های علم و فناوری به ۶۰ پارک در کشور خواهد رسید.
حسین سیمایی با اعلان اینکه تفاهم نامه ای را حدود ۲ ماه قبل درباب ساخت هزار واحد خوابگاه متأهلی دانشگاهی با ستاد اجرائی فرمان امام به امضا رساندیم، اظهار داشت: ۳۱۴ واحد خوابگاهی از آن مجموعه تا مهر ۱۴۰۴ به بهره برداری می رسد و الان نیز پیشرفت مطلوبی در ساخت پروژه ها داشته ایم و این یعنی توافق و تفاهم های ما روی کاغذ باقی نمانده است و ستاد اجرائی فرمان امام به خوبی تعهداتش را انجام داده است.
سیمایی اضافه کرد: ما نتیجه گراییم و بطورکامل اجرائی به موضوعات نگاه می نماییم چون مهمست این خدمات به دانشجویان جوانی که آینده ساز ایرانند تعلق گیرد.
رئیس ستاد اجرائی فرمان امام نیز در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک با اعلان اینکه تفاهم نامه قبلی در حال انجام می باشد و طبق زمانبندی پیشرفت مناسبی دارد، اظهار داشت: تفاهم نامه ساخت خوابگاه های متأهلی ۲ ساله است که تا مهر ۱۴۰۵ تعهداتمان را انجام خواهیم داد و تفاهم نامه امروز یک مسیر جدید است و نشان از اهتمام ستاد اجرائی فرمان امام به رویکرد های نوین و دانش بنیان دارد.
سید پرویز فتاح اضافه کرد: ما با اعطای تسهیلات و سرمایه گذاری از کسب و کارهای دانش بنیان حمایت می نماییم و ستاد اجرائی فرمان امام حامی کسب و کارهای فناورانه ی جوانان است و وزارت علوم نیز هدایت کننده این منابع خواهد بود.
محورهای تفاهم نامه
این تفاهم نامه با محوریت هم افزایی و اهرم سازی ظرفیتهای نهادی متعلق به طرفین و بکارگیری آنها برای توسعه زیست بوم نوآوری در سطح کشور با تکیه بر مناطق کمتر توسعه یافته تنظیم شده است.
با امضای این تفاهم نامه ۱۰ هزار طرح کسب وکار در مراکز رشد و واحدهای فناور دانشگاهی و پارک های علم و فناوری بوسیله اعطای تسهیلات تامین مالی می شود و همین طور هزار طرح کسب وکار مربوط به پروژه های دانش بنیان پارک های علم و فناوری نیز بوسیله سرمایه گذاری، تامین مالی خواهد شد. ایجاد ۵ محیط کسب وکار اشتراکی در دانشگاه ها و پارک های علم و تکنولوژِی، ایجاد فب لب ها و مراکز طراحی صنعتی و بسته بندی در پارک های علم و تکنولوژِی، ایجاد الگوی روستای فناور و هوشمند در مناطق کم برخوردار با بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها و واحدهای دانش بنیان و همین طور اعطای مجوز برای ایجاد پارک علم و فناوری در باغ لارک تهران از مهم ترین اقدامات اجرائی این تفاهم نامه است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب