تعمیرگاه ستفیکس
یك كارشناس بازار سرمایه مطرح كرد

الزامات تحقق سرمایه گذاری برای تولید

الزامات تحقق سرمایه گذاری برای تولید

به گزارش تعمیرکار، یک کارشناس بازار سرمایه با تشریح مولفه های پیش نیاز برای تحقق سرمایه گذاری در تولید اظهار داشت: امروز بالاتر از هر چیز نیازمند همدلی و همراهی همه ارکان ها برای تحقق سرمایه گذاری و حرکت آن به سوی بخش های مولد اقتصادی بجای بخش های غیر مولد هستیم.



نیما میرزایی در گفتگو با ایسنا، اظهار داشت: مبحث مهم نام گذاری سالانه از جانب مقام معظم رهبری که سال جاری با تکیه بر مبحث تولید بود و مشخصا بر مساله «سرمایه گذاری برای تولید» هدف گذاری شد، مبین اهمیت این مورد در شرایط فعلی اقتصادی می باشد.

وی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر، دولت مردان تمرکز خویش را بر روی کنترل تورم گذاشته بودند که در بعضی مقاطع توفیقاتی هم حاصل شد، اما در بعضی موارد همچنان تورم به سطوح کمتر از ۴۰ الی ۳۰ درصد کاهش نیافت. با این وجود، نامگذاری سال جدید با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید» نوید بخش اینست که در سالجاری، شاهد چرخش فرمان از جانب دولت و بانک مرکزی، بسمت تولید، رونق تولید و فاصله گرفتن از شرایط رکودی با هدف کنترل تورمی باشد که تا امروز بوجود آمده بود.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: بدون شک، مهم ترین بخشی که به نامگذاری سال جدید ارتباط دارد، بورس و بازار سرمایه و پیشگیری از گسیل نقدینگی بسمت بازارهای غیر مولد همچون طلا و ارز است. با عنایت به این موضوع، امروز فعالیتهای سازمان بورس از اهیمت ویژه ای برخوردار می باشد تا در قالب اختیارات خود، زمینه سرمایه گذاری را تسهیل و جذاب تر کند.

میرزایی افزود: علاوه بر آن، باید در هماهنگی های لازم با سایر ارکان و مراجع تصمیم گیری و اجرایی شرایطی ایجاد شود تا مردم بیشتر سرمایه های خویش را بسمت تولید سوق دهند و اثرات این مورد را در اقتصاد به شکل شفاف و بر اساس شاخصهای اقتصادی مشاهده کنند.

وی اضافه کرد: با این وجود، علاوه بر سازمان بورس، ضروری است که تمامی ارکان اجرایی بخصوص بانک مرکزی همدل و همسو با یکدیگر گام بردارند تا در کنار این مورد که بانکهای مرکزی وظیفه حفظ ارزش پولی ملی و پیشگیری از تورم را بر عهده دارند، بتوانیم رشد سرمایه گذاری در حوزه های تولیدی را شاهد باشیم.

این کارشناس بازار سرمایه ضمن اشاره به اهمیت قانون گذاری و جایگاه نهاد قانون گذار در تسهیل شرایط برای ایجاد سرمایه گذاری در قسمت های مولد اظهار نمود: قانونگذاری بی گمان اهمیت بالایی دارد. چندی است که قانون مالیات بر عایدی سرمایه همچنان منتظر تایید نهائی است و تصویب این قانون حتما به حرکت سرمایه ها به بخش های مولد کمک خواهد نمود و در کنار آن از حرکت نقدینگی به بازارهای سوداگرانه و سفته بازای نیز، جلوگیری می شود.

میرزایی در انتها تصریح کرد: علاوه بر موارد مطرح شده، تغییر ساختاری در سیستم بانکی هم یکی از الزامات برای تحقق رشد تولید و ایجاد سرمایه گذاری برای تولید است؛ چونکه بانکها در نهایت باید به هدف اصلی خود یعنی تأمین مالی بازگشته و از بنگاه داری دور شوند.




منبع:

1404/01/18
13:02:15
5.0 / 5
15
تگهای خبر: اقتصادی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
لینک دوستان تعمیركار
SetFix تعمیرکار