وزیر صمت:
خودروسازان ایرانی باید خودرا با تحولات جهانی منطبق کنند
تعمیرکار: وزیر صمت، با اعلان اینکه واردات خودرو های بنزینی و برقی در قالب سیاست های ابلاغ گردیده از طرف خودروسازان درحال پیگیری است، اظهار داشت که خوشبختانه نتیجه مناسب در این زمینه به دست آمده است. بدین جهت در سامانه یکپارچه، خودرو های وارداتی عرضه شده و این روند برای ماه های آتی هم ادامه خواهد داشت.
به گزارش تعمیرکار به نقل از ایسنا، علی آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در حاشیه بازدید از شرکت سایپا، اظهار داشت: گروه سایپا از ظرفیتهای ملی است و پتانسیل بسیار بالایی از نظر دانش فنی و مهندسی در این شرکت وجود دارد و همین طور تجربه طولانی در این بنگاه صنعتی نهفته است که باید حفظ شود و توسعه پیدا کند.
او با اعلان اینکه گروه سایپا رو به جلو حرکت می کند، اما توقع از این مجموعه صنعتی به سبب ظرفیت بالای انسانی بیشتر است، اضافه کرد: انتظار من این است که سایپا بر توسعه ظرفیت مهندسی و بازاریابی خود بیشتر تاکید کند و با شناسایی ظرفیت بازار به تولید محصول بپردازد، خوشبختانه نیروی انسانی و مدیریت خوبی در سایپا وجود دارد که اگر پیوند عمیقی بین این دو ظرفیت شکل بگیرد، یقینا موفقیت های بیشتری حاصل خواهد شد.
وزیر صمت اظهار داشت: یکی از اقدامات مناسبی که گروه خودروسازی سایپا انجام داده، تنوع محصول است، تنوع محصول تضمین کننده، نیاز و خواست مشتریان است. رویکرد گروه سایپا این است که با تنوع بخشی به محصولات خود رضایت مشتریان را کسب کند، در این بین ضروریست که عنصر کیفیت مورد توجه مضاعف قرار گیرد تا مردم، با اطمینان خاطر محصولات این مجموعه صنعتی را خریداری کنند.
او اضافه کرد: عملکرد سایپا رو به جلو است و معتقدم که سایپا باید در روند رو به جلو همیشه خودش را متناسب با شرایط روز باز مهندسی کند چون هم ظرفیت ها تغییر می کند و هم محیط و این دو را باید باهم تطبیق داد. سایپا به سن خبرگی رسیده و تا کنون دو نسل از سایپا خارج شده و بر همین اساس، سایپا یک شرکت بالغ است و انتظاری که از سایپا وجود دارد به عنوان یک شرکت بالغ این است که باید در صنعت خودرو کشور بدرخشد.
وزیر صمت با تأکید بر این که خودروسازان ایرانی باید خودرا با تحولات جهانی که حرکت به سمت خودرو های برقی است، منطبق کنند، اضافه کرد: باید به سرعت خودمان را به شرایط روز برسانیم و تولیدات خودرا با تولیدات جهانی تطبیق دهیم. گروه خودروسازی سایپا در این حوزه درحال تلاش است و به زودی ثمرات این تلاش را مردم خواهند دید؛ روندها در تولید، ارتقای کیفیت و خودرو های برقی مثبت و امیدوار کننده است.
او با اعلان اینکه گروه سایپا در راه تیراژ تولید، تنوع بخشی و داخلی سازی محصولات قدمهای خوبی برداشته است، اضافه کرد: واردات خودرو های بنزینی و برقی در قالب سیاست های ابلاغ گردیده از طرف خودروسازان درحال پیگیری است و خوشبختانه نتیجه مناسب در این زمینه به دست آمده است. بدین جهت در سامانه یکپارچه، خودرو های وارداتی عرضه شده و این روند برای ماه های آتی هم ادامه خواهد داشت.
علی آبادی اشاره کرد: امیدواریم با همت و تلاش خودروسازان و مجموعه های که مجوز واردات دارند، واردات خودرو با جدیت بیشتری دنبال شود.
وزیر صمت درباب خودرو های برقی و عصری که پیش روی خودروسازان قرار گرفته است، اظهار داشت: چه بخواهیم و چه نخواهیم محیط زیست بیش از این اجازه نمی دهد که خودرو های احتراقی در خیابان ها تردد کند. از همین رو باید تلاش شود که برای حفظ محیط زیست و کاهش آلایندگی ناشی از مصرف بنزین خودرو ها، تولید خودرو های برقی محقق و همین طور در کنار این امر واردات خودرو های برقی صورت گیرد.
علی آبادی با اعلان اینکه در بازدید از شرکت سایپا نکات خوبی را دیدم، اظهار داشت: سایپا زنده است و با نشاط حرکت می کند و انتظار این است که این نشاط چند برابر شود و این مساله با همدلی بین مدیران و کارکنان بیشتر خواهد شد.
در حاشیه بازدید وزیر صمت، بصورت نمادین ۵ دستگاه خودروی چانگان CS۵۵ پلاس به مشتریان گروه سایپا تحویل داده شد. مقرر است از فردا تحویل ۶۱۰ دستگاه خودروی CS۵۵ پلاس به مشتریان شروع شود. همین طور گروه خودروسازی سایپا برنامه پیش فروش ۴۰۰۰ دستگاه خودرو CS۵۵ پلاس و ۲۰۰۰ دستگاه خودرو CS۳۵ پلاس را برای مشتریانی که در مرحله جدید در سامانه یکپارچه خودرو های وارداتی درحال ثبت نام هستند، برنامه ریزی نموده است.
منبع: تعمیركار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب