قادری:
باید سرمایه گذاری در تولید به یک ارزش تبدیل گردد
به گزارش تعمیرکار، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: باید سرمایه گذاری در تولید به یک ارزش تبدیل گشته و مکانیزم ها و مدلهای مختلف تامین مالی در کشور توسعه پیدا کند.
جعفر قادری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری امسال به نام «سرمایه گذاری برای تولید» اظهار داشت: برای رسیدن به رشد اقتصادی راهی جز پیشرفت نسبت سرمایه گذاری به تولید ناخالص ملی نداریم.
وی توضیح داد: اگر نسبت سرمایه گذاری به تولید ناخالص ملی افزایش پیدا نکند، نباید انتظار تحقق رشد هشت درصدی و افزایش تاب آوری اقتصادی را داشت و این که بتوان در مقابل شوک های داخلی و خارجی ناشی از تحریم و حوادث طبیعی لطمه ناپذیر بود. به همین دلیل باید سرمایه گذاری در تولید به یک ارزش تبدیل گشته و مکانیزم ها و مدلهای مختلف تامین مالی در کشور توسعه پیدا کند.
این نماینده مجلس با اشاره به مصوبات مجلس برای پشتیبانی از بخش تولید، اظهار داشت: مجلس با تصویب قوانینی بسترهایی برای سرمایه گذاری فراهم آورده که همچون آن، قوانینی همچون جهش تولید دانش بنیان، جهش تولید مسکن، مانع زدایی از صنعت برق، افزایش راندمان از بخش های کشاورزی است.
وی همین طور بر لزوم گسترش روابط اقتصادی و استفاده از سرمایه گذاری آنها اصرار کرد و اظهار داشت: باید اقداماتی در راستای گسترش روابط با کشورهای همسو و هم پیمان در امتداد سرمایه گذاری صورت گیرد.
قادری اضافه کرد: مجلس باید با بهره گیری از ابزارهای نظارتی بر اجرای این قوانین نظارت کند تا شاهد سرمایه گذاری مناسب در بخش تولید باشیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب